China Jiangxi Hengchang Mining Machinery Manufacturing Co., Ltd.
product image
Jiangxi Hengchang Mining Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Connect with "Jiangxi Hengchang Mining Machinery Manufacturing Co., Ltd."
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to Jiangxi Hengchang Mining Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.

 

 

De Mijnbouwmachines die van Jiangxihengchang Co., Ltd vervaardigen.

Thuis

Jiangxi Hengchang Mining Machinery Manufacturing Co., Ltd. profiel

profiel
Bedrijf Details
Grote Markt Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika
Type Business Fabrikant, Handelsmaatschappij
Aantal werknemers 51 - 100
Opgericht Jaar 2005
Export pct < 10%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Country / Region Jiangxi, China
Main Products Crushing Equipment, Grinding Equipment, Screen Equipment, Gravity Separation Equipment, Magnetic Separation Equipment
Ownership Private Owner
Total Employees 51 - 100 People
Total Annual Revenue confidential
Year Established 2005
Patents(8) A classifying jig machine for mining, Magnetic separator for separating minerals, An improved slider adjustment device for gravity spiral chute, An improved anti-blocking auxiliary discharging device for crusher, A new type of efficient hammer crusher, An new type of high efficiency submerged double spiral classifier, A Type of Screening jig for mining, A new type of high-efficiency FRP rotating spiral chute
Trademarks(1) HENGCHANG MINING MACHINERY
Main Markets Africa 18.00% Southeast Asia 15.00% South America 10.00%
Inleiding

De de Mijnbouwmachines die van Jiangxihengchang Co., Ltd vervaardigen worden gevestigd in Road van No.3 Chuangye, Industrieterrein, Shicheng-Provincie, Ganzhou-Stad, Jiangxi-Provincie, China. Ons bedrijf is bezig geweest met het minerale onderzoek van het verwerkingsmateriaal, ontwikkeling, ontwerp en de productie jarenlang geschiedenis, heeft rijke ervaring in ontwerp en productie geaccumuleerd. De onderneming in de minerale industrie van het verwerkingsmateriaal heeft een positief effect, opstelling de goede reputatie gehad.

En hoofdzakelijk de vervaardiging van de producten als als het Schudden van lijst, Oprichtingsmateriaal die, Verpletterend materiaal, Magnetische separator, het Onderzoeken materiaal, materiaal, Agitatietank, het Voeden materiaal, het materiaal van de Ernstscheiding, Nat scheidingsmateriaal, Spiraalvormige helling, het kaliber van de Zaagtandgolf en Diafragmakaliber, Malend materiaal die, Balmolen, Dunne modderpomp, Centrifugaalpomp classificeren, materiaal vervoeren.

En wij kunnen diverse types van mineraal verwerkingsmachines en materiaal volgens de eisen van onze klanten vervaardigen. Onze producten worden wijd gebruikt voor het sorteren van goud, zilver, koper, ijzer, wolfram, lood, zink, tin, molybdeen, nikkel, tantalium, niobium, mangaanerts, steenkool, monazite, rutiel, diamanten, andere edele metalen en edele metalenmijn, en voor de gekleurde oprichting, zwart metaal, edele metalen en andere mineralen.

Het bedrijf heeft de Opmerkelijke Bedrijfstoekenning gewonnen, en vaak als eerlijkheid, dienst en gevorderd bedrijf, is de backbone van de metallurgische industrie, de minerale zaken van verwerkingsmachines. Het bedrijf heeft de uitvoerkwalificaties, verkopen onze producten goed over de hele wereld verscheidene uitgevoerde jaren, vooral aan Brazilië, India, Indonesië,
Zuid-Afrika, Somalië, Filippijnen, Maleisië, de Soedan, Nigeria, Iran, Rusland, Ghana, Kazachstan, Kyrgyzstan, Kambodja, Vietnam, Korea, Mongolië, Myanmar en andere landen.

Geschiedenis

De de Mijnbouwmachines die van Jiangxihengchang Co., Ltd vervaardigen worden gevestigd in Road van No.3 Chuangye, Industrieterrein, Shicheng-Provincie, Ganzhou-Stad, Jiangxi-Provincie, China. Ons bedrijf is bezig geweest met het minerale onderzoek van het verwerkingsmateriaal, ontwikkeling, ontwerp en de productie jarenlang geschiedenis, heeft rijke ervaring in ontwerp en productie geaccumuleerd. De onderneming in de minerale industrie van het verwerkingsmateriaal heeft een positief effect, opstelling de goede reputatie gehad.

Dienst

En hoofdzakelijk de vervaardiging van de producten als als het Schudden van lijst, Oprichtingsmateriaal die, Verpletterend materiaal, Magnetische separator, het Onderzoeken materiaal, materiaal, Agitatietank, het Voeden materiaal, het materiaal van de Ernstscheiding, Nat scheidingsmateriaal, Spiraalvormige helling, het kaliber van de Zaagtandgolf en Diafragmakaliber, Malend materiaal die, Balmolen, Dunne modderpomp, Centrifugaalpomp classificeren, materiaal vervoeren. En wij kunnen diverse types van mineraal verwerkingsmachines en materiaal volgens de eisen van onze klanten vervaardigen. Onze producten worden wijd gebruikt voor het sorteren van goud, zilver, koper, ijzer, wolfram, lood, zink, tin, molybdeen, nikkel, tantalium, niobium, mangaanerts, steenkool, monazite, rutiel, diamanten, andere edele metalen en edele metalenmijn, en voor de gekleurde oprichting, zwart metaal, edele metalen en andere mineralen. Het bedrijf heeft de Opmerkelijke Bedrijfstoekenning gewonnen, en vaak als eerlijkheid, dienst en gevorderd bedrijf, is de backbone van de metallurgische industrie, de minerale zaken van verwerkingsmachines. Het bedrijf heeft de uitvoerkwalificaties, verkopen onze producten goed over de hele wereld verscheidene uitgevoerde jaren, vooral aan Brazilië, India, Indonesië, Zuid-Afrika, Somalië, Filippijnen, Maleisië, de Soedan, Nigeria, Iran, Rusland, Ghana, Kazachstan, Kyrgyzstan, Kambodja, Vietnam, Korea, Mongolië, Myanmar en andere landen.

Ons Team

51-100 mensen.

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.